Esteu aquí

Contacte amb el/la delegat/ada de protecció de dades

El/la delegat/ada de protecció de dades és la persona encarregada de vetllar perquè l’Ajuntament de Barcelona compleixi correctament la normativa de protecció de dades.

Si teniu dubtes sobre com s’aplica la normativa de protecció de dades a l’Ajuntament de Barcelona, podeu contactar amb el/la delegat/ada de Protecció de Dades, que us respondrà el més aviat possible.

Formulari de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades

Per qualsevol altra qüestió, estarem encantats de rebre els vostres suggeriments, que sempre seran benvinguts.

Important:

Aquest és el canal per a suggeriments, queixes i consultes relatius a la protecció de dades personals. Exclou altres consultes sobre procediments i obligacions de caràcter administratiu. Aquestes consultes, i qualsevol altra queixa i/o suggeriment de tipus general, s’ha de fer aquí.

Recordeu, però, que l’exercici de drets de protecció de dades l’heu de fer mitjançant l’apartat de drets d’aquesta mateixa política de privacitat.

Podeu consultar els anuncis de licitació pública de l'Ajuntament a la Plataforma de Serveis de la Generalitat de Catalunya

Per a consultes i informació sobre edictes adreceu-vos a edictes@bcn.cat.

Per a consultes i informació sobre la Gaseta Municipal, adreceu-vos a gaseta@bcn.cat.

Mentre duri la interrupció, les sol·licituds es poden tramitar a través del REC així com a les oficines de registre presencial.

Mentre duri la interrupció, les sol·licituds es poden tramitar a través del REC (enllaç) i també a les oficines de registre presencial (enllaç relació).

Verificació de documentació temporalment fora de servei per raons tècniques
Sistema temporalment fora de servei per raons tècniques

Accesos directes a informació relativa a les dades personals

Última actualització 07/10/2020