Temaris i Anuncis d'Ofertes públiques d'ocupació

En aquesta pàgina trobaràs la relació de temaris generals i anuncis de l’Oferta pública d’ocupació aprovats per l’Ajuntament de Barcelona.

Temaris

A totes les categories, excepte cossos especials, hi ha un temari comú i un temari específic. El temari específic està publicat a les bases de la convocatòria. El temari comú és transversal de totes les categories del mateix subgrup i el pots consultar en aquest apartat.

A la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona trobaràs normativa que et pot ser d'utilitat per desenvolupar el temari.

Carregant ...

Anuncis d'Oferta pública d’ocupació

En aquest espai trobareu els anuncis de les ofertes públiques d’ocupació que han estat aprovades per l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes també inclouen places pendents de convocar.

Les Ofertes d'Ocupació Pública són acords anuals que s'aproven pels òrgans de govern i es publiquen en el Butlletí Oficial corresponent.

L'Ajuntament de Barcelona ha de publicar les ofertes d'ocupació pública en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les Ofertes d'Ocupació Pública contenen el nombre de places vacants dotades al pressupost que són necessàries per al funcionament adequat dels serveis de l'Administració. Aquestes places han de ser cobertes per personal de nou accés en el termini de 3 anys des de la publicació de l'acord.

Carregant ...

Comparteix aquest contingut